Ik ben Elisa en 28 jaar oud.  

Wie ben ik? Enthousiast, vrolijk, sociaal, creatief en heel goed met kinderen. Mijn specialiteit is dan ook newborn/baby/dreumes/peuters/kleuters kinderfotografie, maar je kan bij mij ook terecht voor: zwangerschap, love, gezin, portrait fotografie.

 

Hoe het begon? 

Ik maakte op de middelbare school kennis met fotografie en vond dit fantastisch. Ik heb de opleiding reclame, presentatie en communicatie gevolgd. Hier kreeg ik ook les in fotografie. Na deze opleiding ben ik toch ook gegaan voor mijn andere passie kinderen. Ook hiervoor een opleiding gevolgd. Fotograferen ben ik altijd blijven doen en door alle jaren heen heb ik voor fotografie ook alles aangeschaft.  Anderhalf jaar lang ben ik kinderfotografe geweest door heel Nederland in de supermarkt in de jumbo's.

Ik heb ontzettend veel kleine kinderen en baby's gefotografeerd.

Dit is dan ook echt mijn specialiteit.

 

Maar..... Dat betekend niet dat je alleen bij mij terecht kan voor de kleintjes. Ik doe van alles van gezinsfotografie tot bedrijfsfotografie. Ook voor love, portrait, familie kan je bij mij terecht. Wil je wat anders? Stuur dan een berichtje dan kijken we wat mogelijk is.

 

Mijn werkwijze